U bevindt zich nu op de bestelpagina.
Bevestig uw voorstelling door op ‘bestelling’ te klikken. Klik vervolgens op ‘volgende pagina’ om het aantal en uw gegevens in te vullen.

Nadat u uw bestelling heeft afgerond en betaald wordt de ticket naar uw e-mailadres verstuurd. Deze ticket is uw toegangsbewijs en dient ter plekke te worden getoond.
Indien u de bestelde tickets niet binnen enkele uren na bestelling heeft ontvangen, kijk dan voor de zekerheid in uw spambox.
Bestelde tickets zijn alleen op de aangegeven datum geldig en worden niet gerestitueerd.

Type toegangskaart Prijs Bestelling
Zaterdag 28 januari, Musical Highlights, Hét Projectkoor Regius College te Schagen €15
Voeg toe aan uw bestelling
Zondag 29 januari, Musical Highlights, Hét Projectkoor, Regius College te Schagen €15 Toegangskaarten zijn uitverkocht.
Zaterdag 4 februari, Musical Highlights, Hét Projectkoor, Ontmoetingskerk te Middenmeer €15
Voeg toe aan uw bestelling
Zondag 5 februari, Musical Highlights, Hét Projectkoor. Ontmoetingskerk te Middenmeer €15 Toegangskaarten zijn uitverkocht.